FORMASYON ÖĞRENCİLERİMİZE UZAKTAN EĞİTİM DUYURUSU

Değerli Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrencilerimiz,

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) salgını ile ilgili olarak Fakültemiz Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 1.Dönem (Bahar) dersleri tamamen uzaktan eğitim yoluyla yürütülecektir. 4 Nisan 2020 tarihinden itibaren programınıza ait derslerin içeriklerini Bursa Uludağ Üniversitesi Kurum, Eğitim ve Araştırma Faaliyetleri Yönetim Sistemi (UKEY) üzerinden takip edebileceksiniz.

Eğitim ve öğretim süreçlerinin sağlıklı bir şekilde mümkün olduğunca kesintiye uğramadan  yürütülebilmesi amacıyla Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programında okutulan dersleriniz için konu, materyal ve ödevler 2’şer haftalık dilimler halinde UKEY’e yüklenecektir. Derslerinizi takip için üniversitemiz web sayfasından (https://uludag.edu.tr) UKEY’e giriş yapmanız gerekmektedir.  e-posta adresi ve şifre kullanarak (öğrencinumarası@ogr.uludag.edu.tr ) giriş yapılacaktır.

Sağlıklı günler dileriz…

UKEY BİLGİLENDİRME METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

UKEY KULLANMA KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Mar-2020 17:41]