Mevlana Değişim Programı

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA

BOSNA-HERSEK’DEN FAKÜLTEMİZİ ZİYARET EDEN ÖĞRETİM ÜYELERİNİN SEMİNERİ

14-25 Mart 2016 tarihleri arasında “Mevlana Değişim Programı” kapsamında Bosna-Hersek'in köklü üniversitelerinden biri olan "Dzemal Bijedic University of Mostar" adlı üniversitenin Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Lejla Ridanovic ve eşi Biyoloji Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sanel Ridanovic’i İlköğretim Bölümümüzde ağırladık.

İki hafta süre ile fakültemizi ziyaret eden misafir öğretim üyeleri 23 Mart 2016 Çarşamba günü saat 11.00’da Fakültemiz B Blok Uğur Mumcu Salonu’ nda bölümümüz öğretim elemanlarına ve öğrencilere seminer vermişlerdir. Seminere İlköğretim Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Muhlis Özkan, İlköğretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rıdvan Ezentaş, Doç. Dr. Remziye Ergül, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nermin Bulunuz, Yrd. Doç. Dr. Şirin İlkörücü, Öğr. Gör. Şehnaz Sungurtekin, Araş. Gör. İsa Deveci, Araş. Gör. Buğra Ülger, Araş. Gör. Mehmet Soyuçok ve Fen Bilgisi Anabilim Dalında öğrenim gören lisans öğrencileri katılmışlardır.

Seminerde aşağıdaki konulara değinilmiştir:

Misafir öğretim üyelerinin kişisel eğitim bilgileri,

Bosna-Hersek, Üniversitenin yer aldığı “Mostar” Şehri ve tarihi hakkında genel bilgilendirme,

Dünyaca ünlü “Mostar Köprüsü” nün kültürel önemi,

Dzemal Bijedic University of Mostar hakkında genel bilgilendirme

Dzemal Bijedic Universitesi Eğitim Fakültesi hakkında genel bilgilendirme.

Akademik öğrenci ve öğretim elemanı değişim programları hakkında bilgilendirme.

Misafir öğretim üyelerinin araştırma projeleri hakkında genel bilgilendirme.

Biyoloji Bölümü hakkında genel bilgilendirme.

Öğrencilerin yer aldığı projeler ve etkinlikler.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [23-Mar-2016]