2018-2019 FORMASYON EK SINAV BAŞVURUSU

Ek Sınav Başvurusu Açıklama Metni

U.Ü Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliğinin 31. Maddesinde belirtilen ek sınavlar Fakültemizde  16 Temmuz 2019 tarihinde yapılacaktır. Öğrencilerin bu sınava girebilmeleri için durumlarının aşağıdaki koşullara uyması gereklidir. 09 Temmuz 2019 tarihine kadar başvuru evraklarının Dekanlığımıza iletilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.

Sınavlara Girme Koşulları

1-Programındaki tüm dersleri alan, devam koşulunu yerine getirerek yarıyıl sonu sınavlarına giren öğrenciye, aşağıdaki koşullarda ek sınav hakkı verilir:

a) Not ortalamasına katılan en çok iki dersten (FF) veya (FD) notu alan öğrenciye ek sınav hakkı verilir.

b) Son iki yarıyılda (FF) veya (FD) notu almadıkları halde, mezun olmaları için, gerekli Gano 2.00'den az olan öğrencilere, Gano’sunu 2.00'ye yükseltmeleri için (DD), (DC), (CC) notunu aldıkları en çok kredili iki ders için ek sınav hakkı verilir.

c) Bu maddede belirlenen ek sınav hakları her öğrenciye sadece bir defa tanınır.

2018-2019 FORMASYON  EK SINAV BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Haz-2019]