İSG Belgesi için Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
ULUSEM den alınan İSG belgelerinin geçerlilik süresi 2 yıldır. İSG belgesi olmayan ya da belgesinin geçerlilik süresi dolan tüm öğrenciler aşağıdaki metni dikkatle okumalıdırlar.
 

Mühendislik Fakültesi lisans öğrencilerine verilecek olan Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi on altı (16) saat çok tehlikeli sınıftan olup, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü, Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) ve Sürekli Eğitim Merkezleri (ULUSEM) tarafından verilmektedir. Lisans öğrencileri Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine son başvuru tarihi  03 Mart 2024 Saat 23:00 olup aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden Sürekli Eğitim Merkezi'ne başvurabilirler. Temel iş sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri ücretlidir. Ücret bedeli 75 TL olup, eğitimler 03-18 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

İSG Kanun ve Yönetmeliklerine göre Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi belgesi eksik olan öğrencilerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü laboratuvarlarında çalışmasına izin verilmeyecektir.

Laboratuvar derslerinin aksamaması için, laboratuvar derslerine kayıtlı olan tüm öğrencilerimizin gerekli eğitimlerini acilen tamamlaması ve belgelerini alması zorunludur.

 

Bağlantı Adresi:  https://ulusem.uludag.edu.tr/egitim/4329/uzaktan-temel-is-sagligi-guveligi-egitimi-tehlikeli-kuruma-ozel

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Şub-2024 06:05]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [27-Şub-2024 13:32]

Duyuru Görüntüleme : [465]