Staj Başvurusunda Bulunacak Öğrencilerin Dikkatine

Zorunlu Staj Başvuru Formuna yeni maddeler eklenmiştir. Bu yüzden staj başvurusunda bulunacak öğrencilerin güncel Zorunlu Staj Başvuru Formunu dikkate alarak işlemlerini başlatması gerekmektedir. Güncel Zorunlu Staj Formu ekte paylaşılmış ve ayrıca Staj Komisyonu sayfasına eklenmiştir.

Zorunlu Staj Formuna “  Staj süresince herhangi bir iş kazasının yaşanması durumunda aynı gün staj yapılan firma / iş yeri vb. tarafından Kurumumuzun bilgilendirilmesi gerekmektedir. Bilgilendirmenin yapılmaması veya geç yapılması durumunda ortaya çıkacak idari para cezasının staj yapılan firma / iş yeri vb. ‘ne rücû  edilecektir.” maddesi eklenmiştir.  Öğrenciler formda bu maddenin olmasına dikkat etmelidir.

Staj yapan öğrencilerin iş kazasıyla yaşaması durumunda Fakültemiz SGK Bürosunun aynı gün içinde dilekçe ile bilgilendirilmesi gerekmektedir.

Sigortası yapılan öğrenci staja keyfi olarak gitmemezlik yapamaz.  Eğer staja gidemiyorsa mutlaka staj komisyonu üyelerini ve SGK bürosunu dilekçe ile bilgilendirmeli.  Bilgilendirme dilekçesi  stajelektronik(at)uludag.edu.tr  ve elektronik(at)uludag.edu.tr  adreslerine gönderilmeli. Bilgilendirme dilekçesi aynı gün içerisinde gönderilmelidir.

Ek: Güncel Zorunlu Staj Formu

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Şub-2021 11:20]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [05-Şub-2021 11:24]

Duyuru Görüntüleme : [1.968]