TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) (Lisans Öğrencilerinin Dikkatine)

TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) kapsamında lisans öğrencileri aranmaktadır:

TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) çağrısı kapsamında, TÜBİTAK tarafından desteklenen ve Prof. Dr. Muhsin Kılıç’ın yürütücüsü olduğu ve Dr. Öğr. Üyesi Esin Karpat'ın araştırmacı olarak yer aldığı “İç ortamlar için taşınabilir hava temizleme sistemi tasarımı ve prototip imalatı” isimli araştırma projesinde lisans öğrencileri için burs desteği sağlanacaktır. 6 ay süre ile bursiyer olmak isteyen 4. Sınıf öğrencileri aşağıdaki linkten çağrı duyurusunu inceleyebilirler ve BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden 2-30 Kasım arasında başvuru yapabilirler.

Başvuru için tıklayınız.
Proje çalışmalarına proje ekibi ile birlikte dahil olacak stajer lisans öğrencileri:
- Laboratuvar çalışmalarına katılmak için herhangi bir engelinin olmaması
- MS Ofis programlarını (Word, Excell and Powerpoint) etkili biçimde kullanabiliyor olması
- Yabancı kaynakları okuyup anlayacak yorumlayacak düzeyde İngilizce dil bilgisinin olması
- Elektromanyetik Alan Kuramı ve/veya Elektronik Devreler I-II derslerini başarı ile tamamlamış olması
- Bursa’da stajerlik süresince ikamet edebilecek olması
Stajer öğrenci seçiminde tercih sebebi olacaktır.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yasemin Kavuşturan’ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK tarafından desteklenen “Auxetic Örme Kumaşların Tasarımı ve Üretimi” isimli araştırma projesinde, 1 lisans öğrencisi görevlendirilecektir. TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) çağrısı kapsamında, 6 ay süre ile bursiyer olmak isteyen öğrencilerin öncelikle 20/11/2020 Cuma gününe dek Prof.Dr.Yasemin KAVUŞTURAN’a e-posta ile (kyasemin@uludag.edu.tr) başvurmaları gerekmektedir.

Proje Yöneticisince Aranan Özellikler:

TÜBİTAK 2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) ile ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten de ulaşılabilir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Kas-2020 01:45]