Staj Mülakatları Hakkında

Güz yarıyılında öğrenciliği devam eden (güz döneminde ders alan) öğrencilerin staj mülakatları, 14.10.2019 ve 18.10.2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Mülakat listeleri bölüm sayfasında, belirtilen tarihlerin bir hafta öncesinde ilan edilecektir.

Mezuniyet aşamasında olan (güz döneminde ders almayacak olan) öğrencilerin staj defterlerini, yaptıkları stajın bitim tarihinden itibaren en geç 1 ay içinde teslim etmeleri gerekmektedir.

Güz dönemi başladıktan sonra stajı devam edenler veya yeni bir staja başlayanların isimleri, ilan edilen staj mülakat listesinde yoktur. Bu öğrenciler, staj defterlerini yaptıkları stajın bitim tarihinden itibaren en geç 1 ay içinde teslim edeceklerdir.

Ara vermeden farklı iş yerlerinde birden fazla staj yapan öğrencilerin, tüm staj defterlerini yaptıkları en son stajın bitim tarihinden sonra en geç 1 ay içinde, staj komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj defterini zamanında teslim etmeyip geciktiren öğrencilerin stajları geçersiz sayılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [23-Ağu-2019]