PLC Kursları Başlıyor

Teknik Bilimler MYO PLC laboratuvarında 13,14,20,21 ve 27 Ekim tarihlerinde 6’şar saat olmak üzere toplam 30 saatlik haftasonu PLC kursu başlatılacaktır.

Uygulamalı PLC Kursları

Kursu başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecektir. Uygulamalı PLC kursları, S7-1200 PLC Donanım Birimlerini ve seçimlerini yapabilme, Siemens TIA Portal yazılımı (Step7 Professional) ile Ladder yöntemiyle Temel ve Orta Düzey PLC Programlama yazılımı yapabilme becerisini kazandırmayı hedeflemektedir.

Öne Çıkanlar

Hedef : Eğitimlerde tüm katılımcılar kendileri için ayrılmış PLC setleri üzerinde pratik olarak kablolama ve yazılım uygulaması yapmaktadır.
Eğitmenler : Eğitim, PLC uzmanı TBMYO öğretim elemanlarını katılımcılarla buluşturmaktadır. Kimler Katılmalı: Tasarım, imalat, bakım vb. alanlarda çalışan Mühendis ve Tekniker, Teknisyen ve diğer teknik personeller katılabilir.
Sertifika : Eğitim sonunda katılımcılara Uludağ Üniversitesi tarafından hazırlanan Katılım Sertifika Belgesi verilecektir.

PLC Temel ve Orta Düzey Kursu

İÇERİK:

• PLC’ye genel bakış, Programlamaya giriş
  • Dijital Giriş ve Çıkış elemanları, PLC konsepti
  • S7-1200 PLC programlamanın temelleri, S7-1200 komutları ve uygulamaları
  • Analog sinyaller ve Analog Giriş ve Çıkışlar, KTP700 Operatör panel konfigürasyonu

PLC Laboratuvarı

DONANIM :15 Adet Masa tipi S7-1200 PLC Eğitim seti ve Operatör Panel, DC ve AC motor eğitim setleri, asansör eğitim setleri, yürüyen bant eğitim setleri ve elektromekanik kumanda eğitim setleri.
KAPASİTE:15 Kişi
YERİ :Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO PLC Laboratuvarı.

PLC TEMEL & ORTA

(Temel Seviye Siemens S7-1200) Kursu

Kurs adı: Uygulamalı PLC Programlama Kursu

Ders saati toplamı: 30 saat

Kurs ücreti: 1200 TL/kişi. 10 kişi ve üstü kurumsal katılımlarda %18 grup indirimi yapılır.
(Ödemeler aşağıdaki banka hesap numarasına veya Kredi Kartı ile yapılabilir.)

Banka Hesap Bilgileri:

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Halk Bankası A.Ş. Uludağ Üniversitesi Kampüsü Şubesi TL HESABI

IBAN:TR04 0001 2001 3290 0006 0001 07

Nilüfer vergi dairesi

No:8880321139

Kurs yeri : Teknik Bilimler MYO PLC Laboratuarı

İrtibat:

Öğr. Grv. Hasan BAYAZIT

Tel: 2942345

e-mail : hashan@uludag.edu.tr

Not: Kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

WEB SAYFASI LİNKİ

Soyal-Payaşım