İş Fikrinizi Ulukoza İle Hayata Geçirin!

ULUKOZA 2018 2. Çağrısı açıldı!
TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim Programı dâhilinde girişimci ekiplerin hibe desteği almaları için Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin eğitim ve mentörlük hizmetleri sunduğu BİGG ULUKOZA hızlandırma programı yoğun talep üzerine tekrar başlıyor.

Girişimcilerin 200.000 TL’ye varan hibe desteğini alabilmeleri için TÜBİTAK 1512 2. Aşama başvurularına yönelik hazırlamaları gereken iş planı ve sunumlara yönelik eğitim ve mentörlük hizmeti BİGG ULUKOZA’da ücretsiz olarak sunulmaktadır.
BİGG ULUKOZA, TÜBİTAK 1512 Programının resmi uygulayıcı kuruluşu ve TÜBİTAK tarafından fonlanan bir programdır.

Bu programa kimler başvurabilir?

• Lisans son sınıf öğrencisi, yüksek lisans öğrencisi, doktora öğrencisi
  • Örgün öğrenim veren üniversitelerin Lisans, yüksek lisans veya doktora programlarından en çok 10 sene içerisinde mezun olan kişiler

Daha önce TÜBİTAK 1512 ya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Programlarından destek alanlar ve başvuru itibari ile bir şirketin ortaklık yapısında bulunan kişiler programa başvuramamaktadır.

Avantajları:
UÜ-TTO ’nun ULUKOZA programı, iş fikri sahibi ekiplere, ofis imkânı, ücretsiz eğitim, mentör ve danışmanlıklar sağlayacaktır.

Nasıl Başvurulur?
Tüm Başvuru şartlarına uygun olduğunuzdan eminseniz buraya tıklayarak programa başvurabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri
10 Eylül – 21 Ekim 2018

Destek Bütçesi ne kadardır?
200.000 TL %100 HİBE

Detaylı bilgi için www.ulukoza.com

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ A.Ş.

T:+90 224 280 85 70
F:+90 224 280 85 71

Bilimden Üretime, Üretimden Ekonomiye...

Soyal-Payaşım