TÜBİTAK 1512 BİGG ULUKOZA Programı 2016 yılı 3. Çağrısı açılmıştır.

Son Başvuru Tarihi: 20 Kasım 2016

Yenilikçi iş fikirlerinin ticari ürüne/sürece/hizmete dönüştürülmesine yönelik üç aşamadan oluşan, girişimci her bir aşamayı sırasıyla tamamlayarak TÜBİTAK tarafından uygun bulunması durumunda bir sonraki aşamaya geçilmesini sağlayan TÜBİTAK 1512 BİGG ULUKOZA Programı 2016 yılı 3. Çağrısı 10 Ekim 2016 itibari ile açılmıştır.

BİGG ULUKOZA Programına, dahil edilen girişimci aday ekipleri, Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programına hazırlanmaktadır.

TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı , “Teknolojik ve Yenilik Odaklı İş Fikirleri” ne 150.000 TL. %100 hibe desteği vermektedir

Son Başvuru tarihi 20 Kasım olan TÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı’na teknoloji ve yenilik odaklı girişim faaliyetinde bulunan aday, teknogirişim sermaye desteği çağrısında belirtilen ve ek olarak aşağıda yazılan niteliklerden en az birini taşıyan kişiler başvurabilir.

-              Örgün öğretim veren üniversitelerin lisans programı son sınıf öğrencisi olmak (Başvurudan sonra 1 yıl içerisinde mezun olabilecek durumda olmak)

-              Lisansüstü öğrencisi olmak

-              Örgün öğretim veren üniversitelerin lisans programlarından, geriye dönük en fazla 10 yıl içinde mezun olmuş olmak

Detaylı Bilgi İçin : www.ulukoza.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

BİGG ULUKOZA ile Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. her sektörden teknoloji tabanlı iş fikri sahiplerine eğitim, mentörlük ve ofis imkânı sağlayarak iş planları oluşturulmasına ve hibe desteği alınmasına destek vermektedir. BİGG ULUKOZA TÜBİTAK 1512 programının resmi uygulayıcı kuruluşudur.

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular