DÖNEM I ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİMİZ SEÇİLDİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Dönem I Öğrenci Temsilciliği için 16.10.2020 Cuma günü saat:10.00-15.00 arasında elektronik oylama yöntemiyle seçim yapıldı.

Bir hafta önceden öğrencilerimize duyuru yapılarak öğrenci temsilciliği için aday olmak isteyen öğrencilerimizin elektronik posta ile başvuruları alındı.

Adaylar seçim öncesinde öğrencilerimizle Google Meet aracılığıyla buluşarak kendilerini tanıttılar ve projelerini anlattılar.

Bilgi İşlem Uzmanı Yaşar ONUR’un hazırladığı program ile gerçekleştirilen çevrimiçi oylama sonucunda aday öğrencilerimizden en yüksek oyu alan Melina Zilan BARAN Fakültemiz “Dönem I Öğrenci Temsilcisi”, Şuayip Erim TATAROĞLU ve Dila DURAK ise Dönem I Öğrenci Temsilcisi Yardımcıları olarak seçilmiştir.

Çok büyük projelere imza atacaklarına gönülden inandığımız sevgili öğrencilerimizi Dekanlığımız adına tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Haber Tarihi : [17-Eki-2020]

Haber Görüntüleme : [1.850]