AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
 AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN ve Prof. Dr. Ferudun YILMAZ’ın katılımları ile Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı 11.02.2022 tarihinde Rektörlük B Salonunda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil SAĞLAM’ın teşekkür konuşmaları ile başlayan Akademik Kurul Toplantısı, eğitim öğretim dönemi boyunca gerçekleştirilen çalışmalar, Ar-Ge faaliyetleri, klinik tedavi hizmeti faaliyetleri, eğitim alanında öğrencilere ve akademik personele yönelik iyileştirmeler, öğretim üyeleri akademik çalışmaları, üstün yanlarımız ve mevcut riskler ile ilgili bilgilendirme sunumu ile devam etti.

Kampüs içerisinde yapılması planlanan Diş Hekimliği Fakültesi binası inşaatı ile ilgili son durum hakkında da bilgi veren Prof. Dr. Halil SAĞLAM, gelinen noktada çok kısa bir zaman içerisinde temel atma faaliyetinin gerçekleşeceğini belirterek bu anlamda  desteklerinden dolayı üst yönetime ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, yapılan sunum sonrasında fakültemizde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.  Diş Hekimliği Fakültesinin akademik ve idari olarak gelişmesi için üst yönetim tarafından her türlü desteğin verileceğini ve bilimsel çalışmaların kalitesinin artırılmasına yönelik her türlü çabayı değerli bulacaklarını ifade eden Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, özverili çalışmalarından dolayı tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

Akademik Genel Kurul Toplantısı Doçent kadrosuna ataması yapılan Doç. Dr. Gülçin TEZCAN ve Doç. Dr. Ezgi DOĞANAY YILDIZ’a cübbelerinin giydirilmesi,  Q1 kapsamında 2021 yılı içerisinde SCI uluslararası makale çalışması olan Doç. Dr. Gülçin TEZCAN ve Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Ceren ÇELİK’e ve Fakültemizin Türkçe - İngilizce web sitesinin hazırlanmasında ve güncel hale bulundurulmasında görevli Web Sitesi Komisyonu üyelerine teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Şub-2022]

Haber Görüntüleme : [2.452]