MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM SERİSİ-2

Bursa Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü, Periodontoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aysun AKPINAR ve Öğr. Gör. Dr. Bergin GÖKDENİZ TOPRAKÇEKEN tarafından "Mezuniyet Sonrası Eğitim" kapsamında Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki diğer sağlık kuruluşlarında görevli diş hekimleri ve uzman diş hekimlerine "Minör Periodontal Tedaviler ve Pratisyen Hekimlerin Sınırları"  isimli sunum,  Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dt. Arzu GÖNCÜ moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Mezuniyet Sonrası Eğitim kapsamında ikincisini gerçekleştirdiğimiz sunumumuz ile ilgili olarak hem fakültemiz öğretim üyeleri, hemde diğer hekimler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mezuniyet sonrası eğitim serimiz belirlenen konular doğrultusunda yıl içerisinde periyodik olarak devam edecektir.

Verilecek olan eğitimlere ilişkin duyurulara Fakültemiz web sitesi "ETKİNLİKLER" kısmından ulaşabilirsiniz.

Haber Tarihi : [08-Nis-2021]

Haber Görüntüleme : [2.004]