AKADEMİK KURUL TOPLANTISI
 AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU’nun katılımları ile Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı 19.03.2021 tarihinde Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. A.Saim KILAVUZ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine nezaket ziyaretinde bulunarak yapılan çalışmalar ve gelecek planlamaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ardından Diş Hekimliği Fakültesi uygulama laboratuvarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen KILAVUZ ve KIRIŞTIOĞLU, uygulama laboratuvarında gerekli incelemelerde bulunarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil SAĞLAM’ın teşekkür konuşmaları ile başlayan Akademik Kurul Toplantısı, eğitim öğretim dönemi boyunca gerçekleştirilen çalışmalar, Ar-Ge faaliyetleri, klinik hizmet faaliyetleri, öğretim üyeleri akademik çalışmaları, öğrenci durumu, üstün yanlarımız ve mevcut riskler ile ilgili bilgilendirme sunumu ile devam etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ, yapılan sunum sonrasında fakültemizde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yeni kurulmuş olmasına rağmen, fakültemizin önemli çalışmalara imza atarak kısa sürede etkinliğini artırdığını ve bu durumun memnuniyet verici bir gelişme olduğunu dile getirdi. Diş Hekimliği Fakültesinin akademik olarak gelişmesi, yerli ve milli üretime katkı sağlayacak çalışmalar yapması için üst yönetim tarafından her türlü desteğin verileceğini belirterek tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ise fakültemizde gerçekleştirilen çalışmaların memnuniyet verici seviyede olduğunu belirterek, bilimsel çalışmaların kalitesinin artırılmasına yönelik her türlü çabayı değerli bulacaklarını ve dikkate alacaklarını vurgulayarak fakültemizin kuruluş aşamasından bugüne kadar emeği geçen akademik ve idari personele teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Mar-2021]

Haber Görüntüleme : [1.891]