BUÜ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET SAİM KILAVUZ’UN AÇILIŞ TOPLANTISINDAKİ KONUŞMASI

Törende konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversitelerin temel görevlerinin başında eğitim-öğretim faaliyetinin geldiğine işaret etti. AB Projesi’nin devamında dijital yöntemlerle iş güvenliği üzerine eğitim vereceklerini açıklayan Rektör Prof.  Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Başta inşaat sektörü olmak üzere diğer sektörlere bu eğitimleri veriyoruz. Hali hazırda iş sağlığı ve güvenliği programı üzerinden bir örgün eğitim çalışmamız da var. Bunun dışında kendi personelimize ve öğrencimize yönelik, uzun yıllar ihmal edilmiş iş güvenliği konusunda da ciddi tedbirler aldık ve eğitimler düzenledik. Bu proje ile aynı zamanda toplumsal katkı görevimizi de ifa etmiş oluyoruz. Ürettiğimiz bilimsel ürünlerle, insanımızın yararına olacak hizmetler de üretmiş oluyoruz. Çeşitli kamu idareleriyle, yerel yönetimlerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla bilimsel birikimlerimizi de paylaşmış olacağız. Bu projede İMSİAD ile birlikte hareket ederek, Üniversite-Sivil Toplum Örgütü işbirliğinin de güzel bir örneğini göstermiş olacağız. İnşallah İş Güvenliği Merkezimiz  hizmete girdikten sonra iş kazaları ve iş güvenliği konusunda bilincin arttırılmasına vesile olacağız. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Haber Tarihi : [26-Ağu-2021]

Haber Görüntüleme : [1.089]