İMSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI MUSTAFA ANDIÇ’ IN AÇILIŞ TOPLANTISINDAKİ KONUŞMASI

Bursa Uludağ Üniversitesi ile gerçekleştirdikleri hibe projesini hayata geçirdikleri için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Dernek olarak eğitim, üniversite-sanayi işbirliği ve iş sağlığı, güvenliği konularına büyük bir önem verdiklerini aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, “Tüm bu hususları içerisinde barından Güvenli İnşaat İçin Bilinçli Kadro hibe projesini son derece önemsiyoruz. Ülkemizin ve sektörümüzün gündeminden iş kazalarını çıkarana kadar bu konu hakkındaki hassasiyetimizi sürdüreceğiz. Çünkü ülkemizde her gün 3 ölümlü iş kazası gerçekleşiyor ve bunun da 1 tanesi inşaat sektöründe yaşanmaktadır. Bir çalışanımız da her gün iş göremez hale gelmektedir. Bu proje ile Bursa’mıza ve sektörümüze kazandırılacak olan Dijital Eğitim Merkezi’miz, insanlara 5 duyularından birinin kaybını güvenli bir ortamda yaşatacak, diğer bilinçlendirme çalışmalarının da oluşturulmasıyla beraber bu merkez olumlu kazanımlar sağlayacaktır. Buna gönülden inanıyoruz. Daima yanında olmaya çalıştığımız Bursa Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolümüzü, öğrencilere fuar ve şantiye gezileri, kariyer sohbetlerine ilaveten, bugün Avrupa Birliği Hibe Projesi seviyesine çıkarmaktan son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.

Haber Tarihi : [26-Ağu-2021]

Haber Görüntüleme : [1.308]