Coğrafya Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine "Genel Jeomorfoloji-II" Dersi Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi.
 Coğrafya Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine

28 Nisan 2019 tarihinde Prof. Dr. Hasan Özdemir başkanlığında ve Arş. Gör. İbrahim Eşim eşliğinde, Coğrafya 1. Sınıf öğrencilerine “Genel Jeomorfoloji-II” zorunlu dersi kapsamında Nilüfer, Orhaneli ve Mustafakemalpaşa akarsuları üzerinde teknik gezi düzenlenmiştir. Bu teknik gezi kapsamında öğrenciler, karstik şekillerden lapya ve dolin ve oluşumları, kanyon vadi oluşumlarını, akarsu taşkın ovasına ait leve, art bataklık, menderes büklümü morfolojisi ve oluşumları hakkında çalışmalar yapmıştır. Bu teknik gezinin gerçekleşmesindeki katkısından dolayı Bursa Uludağ Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [06-May-2019]

Haber Görüntüleme : [1.657]