Bölümümüz Öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma Esen Ar-Ge Koordinatörlüğündeki görevine başladı

Türkiye’nin 23 araştırma üniversitesinden biri olan Bursa Uludağ Üniversitesi’nin araştırma ve geliştirme vizyonunun devamlılığını sağlamak üzere oluşturulmuş Ar-Ge Koordinatörlüğü olarak yüksek bir motivasyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Hedeflerimiz; Üniversitemizde daha katılımcı ve sürdürülebilir bir Ar-Ge kültürü oluşturulmasına destek vererek Araştırma Üniversiteleri ligindeki yerimizi sağlamlaştırmak ve şehrimizin kamu kurum ve özel sektör kuruluşları ile iş birliğimizi daha da geliştirmektir.
Bu hedeflere ulaşmamıza yardımcı olmak üzere, Üniversitemizin tüm akademik ve idari personelinin, öğrenci ve mezunlarımızın her türlü görüş, destek ve katkılarını almaktan büyük bir memnuniyet duyacağız.
Koordinatör: Prof.Dr. Esra KARACA,  BUÜ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
Koordinatör Yardımcısı: Prof. Dr. Fatma ESEN,  BUÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü
Koordinatör Yardımcısı: Doç.Dr. Hasan BAYRAM, BUÜ Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü
Koordinatör Yardımcısı: Öğr.Gör. Koray AKİ, BUÜ Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO, Bilgisayar Teknolojileri