Çevre Okuryazarı Yetiştirme Projesi'ne Bölümümüzden Destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, gönüllü okullardan seçilen öğretmenler ile birlikte yürütülen, çocuklarda çevre hassasiyetini arttırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent bırakmak amacıyla hazırlanan “Çevre Okuryazarı Yetiştirme Projesi” kapsamında, projede yapılan etkinlik dönemlerinde ve yıl sonunda yapılacak etkinliklerin değerlendirilmesi amacıyla, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Bursa Uludağ Üniversitesi ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanlığı’ nın katılımları ile "Proje Değerlendirme Kurulu" oluşturulmuştur. Bu kapsamda Bölümümüzü temsilen Dr. Öğr. Üyesi Sevil ÇALIŞKAN ELEREN, 18 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen “Çevre Okur-Yazarı Lansmanı ve Açılış Çalıştayı” na ve sonrasında yapılan değerlendirme toplantısına katılım sağlamıştır.

Haber Tarihi : [06-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [458]