Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Ekrem Üstün Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü'ndeki Görevine Başladı!

BUÜ Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü ekibi devraldığı bayrakla üniversitemizin sürdürülebilirlik yolculuğunda hızlı adımlarla ilerleyebilmek için çalışmalarına Eylül 2023 itibariyle başlamıştır. Ekibimizin sürdürülebilir gelişme ve üniversite kampüsleri arasındaki etkileşimle ilgili çalışmalarındaki bakış açısı aşağıdaki gibidir:

Koordinatör: Prof. Dr. Arzu ÇAHANTİMUR  (Y. Mimar),  BUÜ Mimarlık Fakültesi  Mimarlık Bölümü

Koordinatör Yrd.: Prof. Dr. Gökhan Ekrem ÜSTÜN (Çevre Y. Müh.), BUÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü

Koordinatör Yrd.: Dr. Öğretim Üyesi Sevginaz IŞIK, BUÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü

Uzman: Ömer Oğuzhan TURHAN (Mimar), BUÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Stratejik Planlama Müdür Vekili

Uzman: İrem Sevgi YORGANCI (Çevre Müh.), BUÜ Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü

Haber Tarihi : [29-Eyl-2023]