BTSO Butgem Eğitim Vakfı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Eğitim Vakfı çatısı altında faaliyetlerini sürdüren BUTGEM, iş dünyamızın nitelikli işgücü ihtiyacına, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda oluşturduğu nitelikli eğitim programları ile faaliyetlerini yoğun şekilde sürdürmeye devam etmektedir.  Bu kapsamda BUTGEM, sanayinin ana sektörlerinde(Metal-Otomotiv-Makine-Tekstil-Bilgi Teknolojileri-Endüstriyel Otomasyon ve Mekatronik Sektörü-Finans-Hizmet) 200 e yakın eğitim programı ile faaliyetlerini Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde 12 bin metrekare kapalı alana sahip tesislerimizde sürdürmektedir.

BTSO Butgem piyasanın beklentilerine yönelik işsiz ve meslek sahibi olmayan kitlelere yönelik 4 ay süreli gündüz gerçekleşen ücretsiz meslek edindirme kursları düzenlemektedir. (bu kurslarımıza yazılı sınav ve mülakatlardan başarılı olan adaylar katılabilmektedir).

Ayrıca, çalışanlarımıza ve iş hayatına hazırlanan Üniversite öğrencilerimize yönelik hafta içi akşam ve hafta sonu Ücretli Meslek Geliştirme/uzmanlık Eğitimleri düzenlemekteyiz. Ücretli Meslek Geliştirme eğitimlerimizde yeni kayıt dönemimiz başlamıştır.

Eğitimleri başarılı ile tamamlayan adaylarımızın istihdamına da destek olmaktayız. Yıllık ortalama 2500 adayımız eğitimlerimizden faydalanmaktadır. İstihdam oranımız %93 seviyelerindedir.   

Başvuru için http://onkayit.butgem.org.tr/ ve www.butgem.org.tr web sayfamızdan ziyaret edebilir. Detaylı bilgi için Butgem e gelerek ya da 0224 261 12 11 ve 0549 321 01 21 iletişim numaralarından Butgem e ulaşabilirler.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [24-Mar-2022 12:31]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-Mar-2022 12:31]

Duyuru Görüntüleme : [738]