Bursa Textile Show Fuarı Tercüman Öğrenci Talebi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Bursa Giysilik Kumaş Firmalarının Uluslararası Rekabet Gücünün Geliştirmesi" UR-GE projesi kapsamında 15-16-17 Mart 2022 tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanında Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile yurtdışından gelen alıcılarının bir araya geleceği ve ikili işbirliği görüşmelerinin sağlanacağı bir "Bursa Textile Show Fuarı" gerçekleştirileceği, katılımcı firmaların stantlarında gerçekleştireceği ikili işbirliği görüşmeleri esnasında tercümana ihtiyaç duyulduğu, öğrencilere maddi katkı sağlanması amacıyla Üniversitemizde öğrenim gören İngilizce bilen on, Rusça bilen on ve Arapça bilen iki öğrencinin faaliyetlerine tercüman olarak katkıda bulunması konusunda destek istendiğinin bildirildiği Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından alınan 06.01.2022 tarih ve 17/526 sayılı yazının bir örneği ekte gönderilmektedir.Tercümanlık konusunda destek olmak isteyen öğrencilerin bilgilerinin ekteki tabloya işlenerek 24.01.2022 tarihine kadar cevre@uludag.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi  rica olunur.

Bursa Textile Show Fuarı Tercüman Öğrenci Talebi

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular