Uzaktan Eğitim: Slovenya’da Uluslararası Tehlikeli Madde Seminerleri- 16-18 Kasım 2020

Uzaktan Eğitim: Slovenya’da Uluslararası Tehlikeli Madde Seminerleri- 16-18 Kasım 2020

Slovenya’da Ljubljana Üniversitesi bu yıl tehlikeli maddelerle ilgili seminerlerini “Hazardous Substances International School” adıyla uzaktan katılıma imkân sunacak şekilde düzenliyor. 16-18 Kasım 2020 tarihleri arasında, Türkiye zamanına göre 10:00-17:00 saatleri arasında çeşitli uluslararası uzman akademisyenler, tehlikeli maddeler ve atıkları ilgilendiren başlıklar altında İngilizce sunumlar yapacaklar. Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof.Dr.Güray SALİHOĞLU tehlikeli atıklar üzerine yapacağı sunumlarla bu çalışmaya katkı koyacak.

Çalışmanın organizasyonunu yapan kuruluş Uludağ Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin de bu seminerleri dinlemesine imkân tanıyacak. İlgi duyan öğrencilerimizin aşağıdaki belgeleri İngilizce olarak hazırlayarak başvurularını 10.11.2020 tarihine kadar Prof. Dr. Polonca Trebse’ye (polonca.trebse@zf.uni-lj.si) göndermeleri gerekiyor:

·Kısa Özgeçmiş

·Motivasyon Mektubu

·Öğretim üyesinden alınacak öneri mektubu (İsimlerinizi Prof.Dr. Güray Salihoğlu’na bildirmeniz durumunda bu belge tarafınıza temin edilecektir.)

·Çevre Mühendisliği Bölümü’nde okumakta olduğunuzu gösteren belge

 

Sunumların detaylarıyla ilgili bilgilere ekteki bağlantılı belgeden ulaşabilirsiniz.

Bağlantı Linki

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [21-Eki-2020 10:02]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [21-Eki-2020 10:05]

Duyuru Görüntüleme : [850]