REKTÖR HOCAMIZDAN OKULUMUZA ZİYARET

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.A. Saim KLAVUZ diğer birimlerimize yaptığı rutin ziyaretlerin devamı olarak Meslek Yüksekokulumuza da ziyarette bulundu. İlçe Kaymakamlığımızı ve Belediye Başkanlığımızı ziyaret ettikten sonra Meslek Yüksekokulumuza gelerek, Okul Müdürümüz Prof.Dr Ruziye DAŞKIN ve diğer hocalarımızla birlikte toplantı yaptı. Toplantıda bölüm hocalarımıza akademik çalışmalarıyla alakalı sorular sordu. Akademik çalışmaların önemine değinen Rektörümüz daha sonra akademik personelin talepleri dinleyip , değerlendi ve ardından meslek yüksek okulumuzun binasında incelemelerde bulundu. Okulumuz çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektiren Rektörümüz misafir perverliğinden dolayı teşekkür ederek ilçemizden ayrıldı.

Haber Tarihi : [27-Eki-2020]

Haber Görüntüleme : [1.674]