ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ KARİYER PLANLAMA BULUŞMALARI PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ KARİYER PLANLAMA BULUŞMALARI PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından geliştirilen bu yıl üniversitelerde ilk kez uygulanan Kariyer Planlama Dersi yüksekokulumuza yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerimizle uygulanmaktadır. Kariyer planlama dersi kapsamında üniversiteli gençlerimizde iş hayatının dinamikleri ve beklentileri konusunda farkındalık oluşturulması ve öğrencilerin kariyerlerini kendi zekâ, kişilik, bilgi, beceri, yetenek ve yetkinliklerine uygun olarak belirleyebilmeleri için rehberlik edilmesi amaçlanmaktadır. 

Öğr. Gör. Ömer DİLEK tarafından yürütülen kariyer planlama dersi kapsamında Sosyal Pedagog, KODA Eğitim Danışmanı Cavit YEŞİLDAĞ'ın katılımı ile gerçekleştirilen programda çocuk gelişimi alanında gönüllülük çalışmaları ve sivil toplumda kariyer fırsatları paylaşıldı. 

Cavit YEŞİLDAĞ kimdir?

Cavit YEŞİLDAĞ, Gazi Üniversitesi’nde İletişim Fakültesini bitirdikten sonra, Camphill Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Özel Eğitim ve Aberdeen Üniversitesi’nde Sosyal Pedagoji Bölümünü tamamlamış, Yüksek Lisansını da yine Aberdeen Üniversitesi’nde Çocuk ve Genç Eğitimi üzerine yapmıştır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [1.177]