Fakültemizde Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Faaliyetleri

Değerli Mühendis Adayı,

Bildiğiniz üzere, senato kararımız uyarınca Fakültemizde 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında dersler uzaktan/online eğitim olarak yürütülecektir. Eğitiminiz süresince GOOGLE MEET ve UKEY zorunlu olarak ve GOOGLE CLASSROOM gibi uygulamalar ise isteğe bağlı olarak kullanılacaktır.

Uzaktan/online eğitimde dersler GOOGLE MEET aracılığıyla canlı olarak bölümünüzün ders programında belirtilen gün ve saatlerde gerçekleştirilecektir.

UKEY ise sınavlar, ders materyali/video linki paylaşımı ve genel iletişim için kullanılacaktır.

Eğitiminiz süresince @ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerini kullanmanız ve UKEY üzerinde aktif hale getirmiş olmanız gereklidir.

Öğretim elemanları sizlere GOOGLE MEET üzerinde dersleriniz için link gönderecektir. Linke tıklamanız canlı derse katılımınız için yeterli olacaktır.

Yanı sıra, derslere ait videolar GOOGLE DRIVE vb. bir ortama yüklenecek ve linkleri sizlerle ayrıca paylaşılacaktır.

Uzaktan/online eğitim için ihtiyaç duyacağınızı düşündüğümüz kılavuz ve yönlendirme materyallerine Fakültemiz ana sayfasındaki Uzaktan Eğitim adresinden (http://www.uludag.edu.tr/mmf/default/konu/6825) ulaşabilirsiniz.

Üstün başarılar diliyoruz.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı