Öğrencilerimize Yönelik Yurtdışı Bursları

Study UK, Birleşik Krallık Eğitim Kurumları Resmi Başvuru Merkezi ve British Council Resmi IELTS Kayıt Merkezi olarak Ankara’da faaliyet gösteren bir eğitim araştırmaları merkezidir. Her yıl binlerce öğrencimiz Birleşik Krallık’ta bulunan 400’ün üzerinde British Council akreditasyonuna sahip dil okullarımızda ve 100’ün üzerinde Birleşik Krallık üniversitelerimizde eğitim görmektedir. Üniversiteniz öğrencileri, personelleri ve yakınlarının kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile Birleşik Krallık yüksek lisans programları, dil eğitimleri ve mesleki sertifika programlarında “Üniversitenize Özel Burslar” tanımlanacaktır. Ayrıca Birleşik Krallık’ta eğitim planlayan üniversite öğrencilerinize, personel ve yakınlarınıza okul kayıt işlemleri, vize danışmanlığı ve konaklama bulma hizmetleri Study UK tarafından ücretsiz olarak sağlanacaktır.

ÜCRETSİZ HİZMETLER, BURSLAR VE İNDİRİMLER

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular