Huawei Türkiye Ulusal Bilişim Yarışması

Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Ulusal Bilişim yarışması için başvurular başladı. Tüm ICT Academy öğrencilerinin katılabileceği yarışma ile alakalı detaylar aşağıdadır.

Yarışmamız 3 adımda gerçekleşecektir.

·        Sınav tarzı ICT Academy derslerinden ve sınavlarında alışık olduğunuz şekilde olacaktır. Online olan sınav iki içerikten oluşmakta. Cloud Track ve Network Track. Kişiler sınav için içeriklerden birini seçerek sınava katılacaktır. Sınav Taslakları ve Kayıt işlemleri için ekli dosyada detaylara ulaşabilirsiniz.

·        Kayıt sonrası yarışma sınavlarına hazırlık yapabileceğiniz eğitiminize hemen başlayabilirsiniz.

·        Ön yarışmada başarılı olan öğrenciler ile bir eğitimci takım kuracak. Ulusal Final Sınavında takım üyeleri bireysel sınavlara girip üç kişinin aldığı puanların ortalaması alınarak takım puanlarını oluşturacaklar.

·        Tüm katılımcı arkadaşlara önerimiz sınava hazırlanırken HCIA sertifika sınavlarınada başvurmalarıdır. Sertifikası olan kişilere ek puan verilecektir.

**HCIA 10 puan

**HCIP 30 puan

**HCIE 50 Puan

·        Ulusal Final yarışmasında başarılı olan arkadaşlar Küresel yarışmada üniversitelerini ve Türkiye’yi temsil edeceklerdir. Küresel yarışma kurallarına göre katılımcıların en az HCIA sertifikası olma zorunluluğu vardır. Bu sebeple Mayıs ayına kadar kazananlar serifikalarını almak zorundadır.

·        Ulusal yarışmada kendi alanında ilk üçe giren takımlara ödüllerimiz olacaktır.

Birinci olan takımların üyelerine (toplam 6 kişi)   Huawei Telefon

İkinci olan takımların üyelerine (toplam 6 kişi)    Huawei Akıllı Saat

Üçüncü olan takımların üyelerine (toplam 6 kişi)   Huawei Kulaklık

Başvuruyu bu linkten yapabilirsiniz.

https://e.huawei.com/en/talent/#/ict-academy/ict-competition/regional-competition?zoneCode=025133&zoneId=98269523&compId=85131961&divisionName=CEE%26Nordic

Başvuru Hakkında Bilgiler ppt

Cloud Track Exam

Network Track Exam

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [19-Oca-2022 10:42]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [12-Şub-2022 21:31]

Duyuru Görüntüleme : [1.072]