Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Havelsan Inovasyon

Girişimciler, HAVELSAN faaliyet alanları ile uyumlu yenilikçi fikirlerini HAVELSAN İnovasyon Yönetim Portalı ( inovasyon.havelsan.com.tr ) üzerinden paylaşarak HAVELSAN YILDIZ Açık İnovasyon Merkezi'nde çalışma olanağı bulabileceklerdir.

ODTÜ Teknokent yerleşkesinde yer alan HAVELSAN YILDIZ Açık İnovasyon Merkezi’mizde girişimcileri destekleyici etkinlikler, mentörlükler düzenlenecek iş bağlantıları kurmaları sağlanacaktır. Fikir Değerlendirme süreci olumlu sonuçlanan girişimciler HAVELSAN YILDIZ'da bulunan donanım ve yazılımları kullanabilecekler, oluşturdukları demoları HAVELSAN’a sunabileceklerdir.

İş dünyası ve girişimcileri bir araya getiren HAVELSAN YILDIZ’a tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Detaylı bilgi için ekte yer alan broşürümüzü inceleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar

HAVELSAN İnovasyon

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Mühendislik Fakültesi Uludağ Üniversitesi 16059, Nilüfer/ Bursa Tel. : (224) 294 2011 Fax: (224) 294 1903 Elektronik posta: bilgisayar@uludag.edu.tr