BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024" Fuarına Katılım Sağlayarak Gıda Endüstrisindeki Yenilikleri Takip Ediyor...
 BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024

BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024" Fuarına Katılım Sağlayarak Gıda Endüstrisindeki Yenilikleri Takip Ediyor…

Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİTUAM)’ı temsilen Laboratuvar Koordinatörü Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE 05-08 Mart 2024 tarihleri arasında Japonya'nın Tokyo şehrinde 49.’su gerçekleştiren Uzak Doğu’nun en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri olan FOODEX JAPAN 2024’e ziyaretçi olarak katılmıştır.

Bu fuar; Tokyo Big Sight alanında gerçekleşmiş olup, ulusal stantlar başta olmak üzere işlenmiş gıda ürünleri, dondurulmuş gıda ürünleri, organik ürünler, et ürünleri, deniz ürünleri, atıştırmalıklar, baharat ve çeşniler, içecekler, bitki bazlı gıda alternatifleri ve gıda işleme ekipmanları temalarını içermektedir. 

Assoc. Prof. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE attended FOODEX JAPAN 2024, one of the largest food and beverage fairs in the Far East, as a visitor. The event, held for the 49th time in Tokyo, Japan, took place between March 5th and 8th, 2024. 

The fair was held at the Tokyo Big Sight area and featured national booths showcasing a wide array of themes including processed food products, frozen food products, organic products, meats, seafood, snacks, spices, condiments, beverages, plant-based food alternatives, and food processing equipment.

   

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [96]