BİTUAM Paydaş Ziyaretlerine Devam Ediyor

BİTUAM Yönetimi ve Teknik Ekibi, iç ve dış paydaşlarını ziyaret ederek 2024 yılında yapılabilecek olası ortak çalışmaları ele almayı hedeflemektedir. Bu bağlamda Bursa Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ali Kara ile Bursa Teknik Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Adnan Fatih DAĞDELEN ziyaret edilmiştir.

BİTUAM Management and Technical Team aims to visit its internal and external stakeholders to discuss possible future collaborative studies that can be conducted in 2024. In this context, Prof. Dr. Ali Kara, Director of Bursa Uludağ University Graduate School of Natural and Applied Sciences and Asist. Prof. Dr. Adnan Fatih DAĞDELEN, Deputy Director of Bursa Technical University Central Research Laboratory have been visited.

Bursa Uludağ Üniversitesi

Bursa Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü