BİTUAM Ekibi Yaşam Boyu Öğrenme Kapsamında Uluslararası Projelerin Etkinliklerinde Yer Almaya Devam Ediyor.

9-10 Kasım tarihleri arasında TÜBİTAK MAM tarafından Gebze, Kocaeli' de HORİZON 2020 tarafından desteklenen PhenolAcTwin Projesinin Yaz Okulu düzenlemiştir. Polifenoller ve sağlık üzerine araştırmalarda çeşitli yenilikçi yaklaşımlara odaklanılan bu eğitime kurumumuzu temsilen Araş. Gör. Ertürk BEKAR ve Araş. Gör. Taha Turgut ÜNAL katılmıştır. PhenolAcTwin proje ekibine, TÜBİTAK MAM ailesine, Üniversitemizin Gıda Mühendisliği Bölümü’ nden konuşmacı olarak yer alan Doç. Dr. Senem SUNA hocamıza ve bu harika organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Res. Assist. Ertürk BEKAR and Res. Assist. Taha Turgut ÜNAL attended the PhenolAcTwin Summer School, held in Gebze, Kocaeli, between November 9th and 10th, representing our institution. This summer school addressed a diversity of innovative approaches to research on polyphenols and health, including extraction and identification of polyphenols, laboratory and pilot scale demonstrations, presentations on product development, and a visit to the Medical Biotechnology Research Group. We would like to express our gratitude to everyone involved in this wonderful organization, especially the PhenolAcTwin project team, the TÜBİTAK MAM family and Assoc. Prof. Dr. Senem SUNA from BUU Food Engineering Department.

Haber Tarihi : [19-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [358]