''BİTUAM Bursa Gıda Dinamikleri ile İşbirliklerini Güçlendiriyor...''
 ''BİTUAM Bursa Gıda Dinamikleri ile İşbirliklerini Güçlendiriyor...''

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi ve sektörün geleceğine dair önemli adımlar atıldı. Bu özel etkinlikte, iş dünyası temsilcileri, akademisyenler ve kamu kurumları bir araya geldi, gıda ve tarım alanında stratejik bir yol haritası çizme amacıyla önemli konular ele alındı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİTUAM) yetkilileri de bu değerli toplantının bir parçasıydı.

Gıda ve tarım sektörünün geleceğini şekillendirmek, global rekabetçiliği artırmak ve Bursa'nın bu alandaki liderliğini sürdürmek hedefiyle düzenlenen etkinlik sonrasında Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi ve Meslek Komitesi Başkanı Burhan SAYILGAN, Komite Başkan Yardımcısı Mümin AKGÜN ve Komite Üyeleri M. Levent TANIRER ile Nedim KIYMAK, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ’ ı ziyaret etti. Bu ziyarete BİTUAM Laboratuvar Koordinatörü Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE de katıldı. Ziyarette üniversite-iş dünyası iş birliği projeleri ve sektörel gelişmeler üzerinde duruldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [360]