''BİTUAM kalite çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor…''

‘’BİTUAM kalite çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor…’’

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ  bünyesinde sürdürülen TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ne entegrasyonu tamamlanan  Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi, kuruluş teması içinde yer alan “Çevre Bilimi ve Teknolojileri” alanında “Tekstil İşletmelerindeki RAM Bacalarında Koku Parametresi ile Toplam Organik Karbon (TOK), Uçucu Organik Bileşikler (UOB) ve Yağ Buharı Arasındaki İlişkinin Araştırılması” isimli alt yapı projesiyle “Koku Analiz Laboratuvarı''nın kurulum aşaması gerçekleşmiş olup “Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK)” tarafından TS EN ISO/IEC 17025 ’e göre akredite edilmesi süreci başlatılmıştır. Bu süreçte B.U.Ü. Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Yasemin ÖZDEMİR tarafından başvuru aşaması gerekliliklerinin vurgulandığı bilgilendirme eğitimi düzenlenmiştir.

Bursa Uludag University Science and Technology Application and Research Center (BITUAM) (BITUAM) has initiated the accreditation process in accordance with TS EN ISO/IEC 17025. Therefore, an informative training session highlighting the requirements of the application phase was organized by Bursa Uludağ University Quality Coordinator Lecturer Yasemin ÖZDEMİR.

Prof. Dr. Ö. Utku ÇOPUR

Prof. Dr. Feza KARAER