B.Ö.T.E. 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI EK KONTENJANLAR LİSANSÜSTÜ MÜLAKATLARI

BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA MÜLAKATLARI A318 NOLU ODADA YAPILACAKTIR.

YÜKSEK LİSANS MÜLAKATLARI SAAT 10:00 DA, DOKTORA MÜLAKATLARI SAAT 14:00 TE YAPILACAKTIR.

MÜLAKATA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN MÜLAKAT SIRASINDA YANLARINDA BULUNMASI GEREKEN EVRAKLAR

1-TRANSKRİPT

2- ALES SONUÇ BELGESİ

3- BAŞVURU BELGESİ

Adayların Dikkatine,

Adayların online başvuru formunu mülakat sırasında mülakat jüri üyelerine teslim etmeleri zorunludur. Adayların, başvurusu esnasında beyan etmiş oldukları lisans/yüksek lisans not ortalamalarını gösteren “transkriptlerini” (basılı ve onaylı), mülakat esnasında yanlarında bulundurmaları ve mülakat jürisine teslim etmeleri zorunludur. Transkript belgesini mülakat jürisine ibraz etmeyen adaylar mülakata alınmayacaktır. Mülakata girmiş olsalar dahi başvuruları geçersiz sayılacaktır. Adayların başvuru, mülakat ve sonuçları sistem üzerinden takip etmeleri gerekmektedir.

LÜTFEN MASKESİZ MÜLAKATA GİRMEYİNİZ VE SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİNİZ

Mülakata girecek öğrencilerin listesi