Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 2 Orta Anadolu - Karadeniz
 Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 2 Orta Anadolu - Karadeniz
Bursa Uludağ Üniversitesi, Arkeoloji Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Arkeologlar Derneği Bursa Şubesi ve Arkeolojihaber adlı yayın platformunun iş birliğiyle 05-06-07 Şubat 2021 tarihleri arasında “Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 2: Orta Anadolu – Karadeniz Webinarı” düzenlendi.
 
Bu webinarla, Orta Anadolu ve Karadeniz Bölgesi’nde 2019 ve 2020 yıllarında gerçekleştirilen yüzey araştırmaları sonucu ortaya çıkan güncel gelişmeler, bölgeler arasındaki etkileşim ve iletişim gibi konular arkeoloji camiası ve tüm ilgililerle buluşturuldu.  
 
Prof. Dr. Mustafa Şahin'in moderatörlüğü üstleneceği ‘Yüzey Araştırmalarında Etik ve Bilim’ başlıklı açılış oturumunda Prof. Dr. Tunç Sipahi, Prof. Dr. Rainer M. Czichon ve Prof. Dr. Nevzat Çevik konuşmacı olarak yer aldı. 
 
Açılış oturumundan sonra 06 Şubat Cumartesi ve 07 Şubat Pazar gün boyu 8 farklı oturumuda toplam 30 bildiri birbirinden değerli akademisyenler tarafından sunuldu. 
 
“Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 2: Orta Anadolu – Karadeniz Webinarı” Arkeolojihaber yayın platformunun Youtube kanalından canlı olarak yayınlanmıştır.
 
Arkeolojihaber'in youtube kanalından tüm oturumları tekrar izleyebilirsiniz.
 https://www.youtube.com/channel/UC3vGtUL1M6fHzMw2gyjVlGg
 
 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [02-Şub-2021]

Haber Görüntüleme : [2.203]