İŞVEREN/PAYDAŞLARIMIZ İLE BİRARAYA GELDİK
 İŞVEREN/PAYDAŞLARIMIZ İLE BİRARAYA GELDİK

Bölümümüzden mezun öğrencilerimizin iş sahalarındaki yetkinliklerini konuşmak ve yeni projeler üretmek üzere işveren paydaşlarımızla 01.12.2022 tarihinde ilk toplantımızı zoom üzerinden gerçekleştirdik. Düzenlenen toplantıya Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şerife VATANSEVER oturum başkanlığı yaparken; Bursa Gençlik ve Spor İl Müd. Şube Müdürleri Abdurrahman DAĞLAR ve Ekrem UĞURLU, Büyükşehir Belediyesi Spor İşleri Şube Müdürü Emre SOLAK, Nilüfer Belediyesi Spor Müdürü Kenan DAŞTAN, Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Tamer BALABAN ve Yıldırım Belediyesi Spor Müdürü Kazım RENÇBER katılım sağladı. Şehrimizin sportif dinamiğini ayakta tutan paydaşlarımızın bünyesinde çalışan mezun öğrencilerimizin iş hayatındaki mevcut durumları değerlendirildi ve daha önce bu kurumlarla Üniversitemiz arasında imzalanan protokolleri değerlendirmek ve güncellemek adına Paydaşlarımızla 09.12.2022 tarihinde Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde ikinci toplantı gerçekleştirilmek üzere antat kalındı.

 İkinci toplantımız TOHM’da geniş katılımlı olarak gerçekleşti. Toplantıya Bölümüzden Prof. Dr. Şerife VATANSEVER, Prof. Dr. Şenay Şahin, Dr. Öğr. Üyesi Canan BASTIK SALKIM, Öğr. Gör. Bengül AYDIN, Araş. Gör. Merve GEZEN BÖLÜKBAŞ katılım sağladı. Paydaşlarımızdan ise Bursa Gençlik ve Spor İl Müd. Şube Müdürleri Ekrem UĞURLU ve Mesut KÖSE, TOHM Koordinatörü Beytullah TURGUT, Osmangazi Belediyesi Spor Şefi Ersel NALLAR ve Yıldırım Belediyesi Spor Müdürü Kazım RENÇBER katıldı. Gündem maddeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Paydaşlarımız arasında karşılıklı iş birliği yapılacak başlıklar, seminerler, eğitimler, iş sahaları konuları masaya yatırıldı. Mevcut protokol maddeleri kapsamında değerlendirmeler ve güncellemeler yapılarak yeni gündem maddeleri oluşturuldu.

Gerçekleştirilen bu her iki toplantı da Bölümüz ve öğrencilerimiz adına oldukça verimli kazanımlar sağladı. Emeği geçen tüm ekibi tebrik ediyoruz.

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞI

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [13-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [801]